I’m participating in a worldwide project called Movember and I’m documenting my progress in Dutch on this blog. If you want to support the Movember cause, you can do so on my mo page.

Ik moet zeggen dat ik eigenlijk verwacht had dat het één en ander uiteindelijk nog langer zou zijn. Het heeft er ook erg mee te maken dat ik een nogal blonde snor blijk te hebben, daardoor zit (zat) er behoorlijk wat haar, maar is dat niet echt goed zichtbaar. Uiteindelijk had ik toch gemiddeld zo'n 11mm snor!

Alles bij elkaar is het een mooie maand geweest. Doordat we met Wrep deze maand in een stroomversnelling zijn beland heb ik minder tijd kunnen besteden aan Movember als ik had gewild, maar ik ben onwijs blij met de mooie bijdrages en reacties van iedereen.

De Movember scoreborden sluiten op 9 december om 23:00 uur. 100% van je donatie wordt gebruikt voor onderzoek op het gebied van teelbal- en prostaatkanker. Wil je mijn deelname steunen? Dat kan super makkelijk via iDEAL op de Movember website.