Iā€™m participating in a worldwide project called Movember and Iā€™m documenting my progress in Dutch on this blog. If you want to support the Movember cause, you can do so on my mo page.

image

Vanaf morgen doe ik mee aan Movember 2013: een maand lang je snor laten staan voor het goede doel. Movember zamelt geld in voor onderzoek op het gebied van prostaat- en teelbalkanker. Via dit blog, mijn Facebook en Twitter accounts houd ik de wereld op de hoogte van mijn voortgang ā€“ zowel op mijn bovenlip als financieel.

Mijn deelname aan het project is een persoonlijk tribute aan mijn schoonvader. Heel wat jaren terug droeg hij met trots een moustache en de komende maand doe ik dat ook. Eind vorig jaar is hij overleden aan een vorm van kanker. Ik ben dankbaar dat ik hem vier jaar lang heb mogen kennen.

November en december zijn voor mij maanden van afsluiten, herdenken en herinneren. Tegelijk ook van vooruitkijken, opnieuw beginnen en mijn kleine bijdrage doen aan een toekomst zonder kanker. Meedoen aan Movember past perfect in dit plaatje en ik kan niet wachten om te beginnen.

Wil jij me sponsoren?