I’m participating in a worldwide project called Movember and I’m documenting my progress in Dutch on this blog. If you want to support the Movember cause, you can do so on my mo page.

Een tijdje terug haalde Akyol aan tafel bij De Wereld Draait Doorbehoorlijk uit naar de gevestigde orde in de literaire wereld en dan met name Abdolah. Die zou een poseur zijn. ‘Ik denk dat als die man normaal gaat praten, dat niemand meer zijn boeken koopt', aldus Akyol.

'Zonder snor kan ik het gewoon niet. Zo is het en zo blijft het', reageerde Abdolah vrijdagavond. Of het accent echt of nep is, bleef een beetje in het midden, maar het blijft sowieso. 'Die accent blijft, die is mijn kenmerk, die is van mijn karakter', zegt Abdolah.

Bron

Ik denk dat ik het nog wel zonder snor kan, maar uit dit stukje blijkt ook wel weer dat een snor meer is dan een paar niet-weggeschoren haren. Je snor, dat is gewoon een verlengstuk van je identiteit.